10 sep. 2012

Dåligt fiske som till slut vände

Mitt fiske har varit allt annat än bra på senaste. Få fiskar landade och en självkänsla som inte varit på topp. I förrgår åkte jag och Albin till en plats som både MIkael och Agne varit med på den senaste tiden. Man kan säga att jag blev fullständigt överkörd. Albin landade runt 12 och jag fick en. Det säger en hel del. Vi fiskade på samma plats men med olika metoder. Även om jag försökte variera mitt fiske. Men det hjälpte helt enkelt inte. Det blev bara en den dagen.

Igår gjorde jag ett nytt försök på att komma igång. Började med att åka hela vägen till Särö för att ångra val av plats och åkte hem igen. Drog mig ut till Ängholmen och började fiska. Inte en dragning. Det mest intressanta under just det passet var två personer som badade.

Packade ihop mig och drog till Lindalen. En plats som jag fångat många öringar på, så jag tänkte nog att det skulle bli back to basics. Men, efter en och en halv timmas fiskande gav det NOLL. Då var jag rejält trött och less. Ringde Rosander och bad om kaffe och även lite råd. För det var verkligen tungt. Om man fiskat som jag gjort under en längre period och det levererat hela tiden är det svårt att vänja sig av.

Efter kaffet och godis var det dags att dra hemåt, eller ut och fiska. Jag valde att fiska. Åkte tillbaka till Ängholmen och började fiska av platsen. Tyckte mig känna lite smådrag i flugan, men var osäker. Efter ca 1h, vid kl 18, lägger jag ut ett kast. Pang, en fin fisk mellan 30/40 sitter på. Alldeles blank och väldigt vacker. Jag höll tummarna. Nu blir det kul. Startade kameran och lade ut ett kast. Efter ett par hemtagningar så drar det till i linan. Jag är osäker om det är fisk och fortsätter att dra hem. Då hugger den till på allvar. Det är en fin fisk som jag snart har landat. Allt finns med på filmen som följer. Kvällen gav inte mer än så, men jag är nöjd att jag iaf fick lite fisk till slut.

Håll till godo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar