10 juni 2015

Båten är igång, men fisket svårt

Ett kort inlägg. 

Äntligen fick jag fixat med min båtmotor och nu funkar tack och lov allt. Bytte impeller i våras och fixade med min förgasare då den gått riktigt dåligt. Problemen hade hopat sig och båten gav upphov till stress mer än något annat. Men, nu är den igång :) Bottenmålad, fixad och klar. 

Testade lite platser när jag ändå kunde igår. Dessvärre renderad fisket från båt enbart följen av såväl makrill som havsöring och horngädda. Men med rådande lågvatten kändes det svårt. 

Men, jag kunde inte ge mig. Så efter båtturen var över så tog jag mig långt in i en av fjordarna. Här var temperaturen i vattnet kanske 14-15 grader. Om inte varmare. Fiskade snabbt och efter bara 5-6 kast så hade jag landat en fisk på 40-42. Ingen bjässe, men efter många timmars nötande känns även de fiskarna värda besväret. Ett par kast senare landade jag en lika stor.

Tyvärr så gjorde sig tröttheten påmind och jag gav upp. Är lite sliten nu och ser fram emot lite vila. Snart kommer också min hund, och då förändras mitt liv lite. Tanken är att han ska bli en fiskekamrat som hänger med överallt. Så snart är jag tillbaka på klipporna med en ständig följeslagare. 


Buster :)

Tills nästa gång

Jens

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar